За менЗдравейте,

Аз съм Ралица и както сигурно се досещате много, ама много обичам точките. Май ще ми подхожда името Точкова :) Също така обичам да творя, обичам графичния дизайн и ръчната изработка. Обичам да измислям нестандартни и весели изделия. Моята подкрепа и стимул  в това начинание са моите 2 момичета и техния татко, на когото съм безкрайно благодарна, че се връзва на лудостта ми :-).

Ето с какво мога да съм ви полезна. Тук ще намерите продукти, които са вълнуващи, интересни и модерни. Които ви помагат да се радвате и преживявате пак и пак спомените от живота, който ви прави щастливи. Това, което много обичам е персонализацията, защото тя носи най-много емоция. Другото нещо, което обичам е да ви спестявам време, затова моите фотокниги са лесни и бързи за поръчка, аз правя всичко вместо вас, освен самите снимки :)

Ако се чудите къде е екипа ми? Екипа ми това съм аз, с цялото многообразие на моите същности. Аз правя абсолютно всичко, измислям, творя, изработвам и проДАВАМ. Затова съм сигурна в качеството на своите изделия. Обичам да радвам и да имам връзка с хората, които ми се доверяват.

Освен тук в електронния магазин, ателие "На Точки" вече си има и съвсем реален дом. Може да ме намерите в Дружба 2, Цариградски комплекс, бл 281, до вх А, на гърба на Експресбанк. Нужна е предварителна уговорка, защото на този етап ателието не е отворено през целия ден, но много, много ще се радвам на всеки, който пожелае да ме посети. Ателието е наистина чудно. Имам книги за вдъхновение (за дизайн, интериор, за ръчна изработка) жълто диванче и добро настроение, с което ще посрещна всеки. Съвсем скоро планирам да организирам работилници и творилници и да превърна мястото в уютен кът за разговори, чай и смехории.
За сега толкова от мен, ще се радвам да се срещнем някой ден.

Забавлявайте се :-)