За мен

Здравейте :)

Аз съм Ралица и както сигурно се досещате много, ама много обичам точките (май ще ми подхожда името Точкова :) ). Също така обичам да творя, обичам графичния дизайн и ръчната изработка. Обичам да измислям нестандартни и весели изделия. Моята подкрепа и стимул  в лудото начинание са моите 2 момичета и голямото бебе - мъжа ми, на когото съм безкрайно благодарна, че се връзва на лудостта ми :-).

Дейността на ателието е насочена в областта на дизайнерски, ръчно-изработени изделия като фотокниги, албуми за снимки, тефтери, колажи, рамки, календари, принтове с интересни надписи и изображения. Това, на което акцентирам е възможността за персонализация. Възможността човек да изрази и покаже индивидуалността си, или да подари нещо, в което е вложил емоция. Искаме да правим продукти, които са достъпни, интересни и с модерна визия, които да помагат на хората да се радват и запазват спомена от живота, който градят.

Освен тук в електронния магазин, ателие "На Точки" вече си има и съвсем реален, нов дом. Може да ни намерите в Дружба 2, Цариградски комплекс, бл 281, до вх А, на гърба на Експресбанк. Нужна е предварителна уговорка, защото на този етап ателието не е отворено през целия ден. Съвсем скоро планираме да заработим на пълни обороти, да организираме работилници и творилници и да се превърнем в уютен кът за разговори, чай и още нещо.
За сега толкова от мен, ще се радвам да се срещнем някой ден.

Забавлявайте се :-)