Декларация за поверителност

Информацията и лични данни, които предоставяте на нашия сайт са ни необходими с цел да подобрим нашето обслужване към вас, да се свържем с вас и да можем да ви изпратим вашата поръчка, както и да получавате своеременно новини за промоции и отстъпки.

Фирма "ДЕКОРАЛИ" ЕООД с настоящото потвърждава, че информацията и личните данни, предоставени от Вас във връзка с нашата дейност се събират, обработват и съхраняват в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни на Европейския съюз.

Предоставяйки личните си данни, Вие се съгласявате, че тези лични данни ще се обработват и съхраняват за периода, за който това е необходимо за посочените тук цели, а в определени по закон случаи след първоначалната обработка – за толкова дълъг период, колкото е необходимо.

Събраните лични данни няма да бъдат прехвърляни на трети лица, с изключение на Вашето име, адрес и телефон, които ще предоставим на куриерската фирма, която ще достави вашата поръчка.

Вие имате правото по всяко време да актуализирате Вашите лични данни от личния си профил. Можете да изискате информация относно ползването на личните Ви данни, както и да изисквате изтриване на Вашите лични данни. 

Ако не желаете да получавате новини и информация за промоции и отстъпки можете винаги да изключите тази фунцкия от вашия профил, в графа Абонамент за новини